Myfxmoney je investičný fond pod českým vedením, ktorý bol spustený 15. februára 2010, kde si môžete vložit svoje peniaze a nechať si ich zhodnotiť, bez toho aby ste museli niečo robiť alebo platiť nejaké vstupné poplatky, ako to už v mnohých fondoch býva zvykomDôležité je tiež to, že vloženú čiastku tak isto ako aj zisky z jednotlivých dní môžete kedykoľvek vybrať. Myfxmoney je zameraný na obchodovanie na forexe a pre svoje obchody využíva Oandu, čo je jeden z najväčších brokerov, ktorý umožňuje obchodovanie s menami. Majiteľ tohto fondu je čech ktorý vystupuje na českom fóre o zárobku pod prezývkou heslop (celé vlákno môžte vidiet kliknutím sem) a má viac ako 5 rokov skúseností s obchodovaním. Čo z toho majitel fondu má ? Automaticky si strháva 50% zo zisku, ktoré zarobí s našimi peniazmi. Ak za deň spraví zisk 1% vy dostanete 0.5%. Je to myslím viac než fér ponuka ako pre investorov, tak aj pre majitela fondu.

 

Aký je minimálny vklad a akým spôsobom?

 
Minimálny vklad je už od 100 USD ( cca 82 €).
Peniaze môžete vložit dvoma spôsobmi a to buď bankovým prevodom alebo pomocou internetovej peňaženky PayPal.
Cez Paypal je to od 100 USD a cez bankový prevod 300 €.
 
 

Ako prebiehaju výbery peňazí?

 
Svoj vklad aj denné zisky môžete kedykoľvek vybrať, výbery sú schvalované a zasielané vždy prvý deň v mesiaci. Pokiaľ ale potrebujete z nejakého dôvodu peniaze urýchlene tak je tu možnosť výber do 24 hod. kde je však poplatok 25 USD.
 
 

Koľko môžte zarobiť?

 
Denné zhodnotenie je závisle na výsledku obchodovania z konkrétneho dňa po čom bude percentuálny zisk rozdelený 50:50 teda polovicu získate vy a polovicu prevádzkovateľ fondu. Väčšinou sa však percentuálny mesačný zisk pohybuje okolo 3-5 %. Máte k dispozíci aj dennú štatistiku zisku ktorú najdete na stránkach fondu. (alebo tu)
 
Poznámka: Pri vklade v hodnote 3000 USD a vyššie sa podiel zvyšuje na 60:40 čiže 60 % vám a 40% majiteľovi.